Het doel van foto styling is om inspirerend beeld te maken waarop de producten goed tot hun recht komen. Hierbij werk ik altijd samen met een fotograaf, dit kan iemand uit mijn eigen netwerk zijn maar dit hoeft niet.

Het kan gaan om kleine of grote producten die in een studio gefotografeerd dienen te worden op een (witte) achtergrond of in een setting gecombineerd met andere objecten. Of misschien heb je liever dat jouw producten gefotografeerd worden op een prachtige locatie. Ik heb een persoonlijke collectie meubelen, accessoires en objecten die ik kan gebruiken voor de foto styling. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om bepaalde objecten te huren of aan te schaffen. Samen kunnen we op zoek gaan naar een geschikte locatie, fotograaf en/of modellen en zal ik vooraf mijn ideeën delen.


 

TAGS:

Inrichting YAY Amsterdam – Styling Hutspot Amsterdam – Interieur advies Sound & Silence FarmInterieur advies Mana LodgeInterieur yoga studioFoto styling tijdschriftBedrijfslogo ontwerpInkoop interieur productenProduct styling fotostudioVormgeving menukaartWoodstock Bloemendaal Interieur ontwerp raw food caféInterieur ontwerp winkelWebsite ontwerp SoulsupyogaGrafische vormgeving