Interieur ontwerp
Interieur ontwerp
Mana Lodge kitchen
Interieur-winkel-ontwerp
Interieur-winkel-ontwerp
Interieur-ontwerp-2
Interieur-ontwerp
the-green-happiness
Interieur-adviezen
Interieur-ontwerp-yogaruimte
Winkel-interieur-ontwerp
Winkel-interieur-ontwerp
Interieur-advies-1

Tijdens een bezoek aan een bedrijf, winkel of woning zie ik vaak al snel waar er verbeteringen in kunnen worden aanbracht. Het verplaatsen van objecten, nieuwe meubelen, accessoires, planten en/of presentatiemateriaal. Hier ga ik voor je naar op zoek.

Interieur styling houdt in dat ik bij een bezoek met je zal kijken naar je huidige interieur waarna ik met idee├źn kom om het te verbeteren. Hierbij kijk ik naar de plaatsing van de objecten, het licht, de kleuren, de materialen, de functie van de ruimte en luister ik naar jouw wensen.

Bij de totale realisatie van een interieur werk ik altijd samen met een architect en/of interieur ontwerper.