Hutspot amsterdam

Ontwerpstudio Kokos staat voor een mix van eenvoud en kracht. Werken in de ontwerpstudio is voor mij een leefstijl: het continue verzamelen van prachtige objecten, ideeën en beelden en dat laten samensmelten tot iets nieuws. Ik werk graag met natuurlijke materialen en kleuren bij de creatie van een ontwerp.

In 2011 ben ik afgestudeerd als allround stylist op de Artemis Styling Academie in Amsterdam. Na mijn studie heb ik verschillende reizen over de wereld gemaakt. Daarna heb ik onder andere gewerkt voor Hutspot, YAY Amsterdam en Loods 5. In 2014 heb ik ontwerpstudio Kokos opgericht.

Ik woon in Heemskerk en ben altijd veel in de natuur en op het strand te vinden. De geluiden van de golven en de uitzichten van de natuur geven mij energie en inspiratie.

Naast de ontwerpstudio heb ik een enorme passie voor yoga en ben ik eigenaresse van Yoga Studio Kokos in Beverwijk.

Pauline van Mourik